Dimarts, 17 maig, 2022
IniciAppLa diputada i escriptora Jenn Diaz parla de feminisme en un acte...

La diputada i escriptora Jenn Diaz parla de feminisme en un acte d’ERC Tordera

Foto: ERC Tordera

La diputada d’ERC al parlament, Jenn Diaz va participar ahir a Tordera en una xerrada per parlar de feminisme.

Diaz fa una crida col·lectiva a les dones perquè ocupin, d’una vegada per totes, els llocs de poder que tradicionalment se’ls han vetat. La diputada republicana és l’autora del llibre “Dona i Poder”, un text directe, punyent i necessari per passar a l’acció d’immediat. Des que les primeres sufragistes van aconseguir el dret al vot, les dones s’han anat incorporant progressivament a la política fins a ocupar-hi un espai representatiu. Ho explicava a Ràdio Tordera.

Jenn Diaz 1

Mentre exerceix de diputada al Parlament de Catalunya, l’escriptora Jenn Díaz fa una mirada al passat per recollir les reivindicacions i les lluites de les dones per arribar al poder i ens recorda que encara queda molt camí per fer. Una anàlisi profunda de com la dona arriba i exerceix el poder, i un manifest polític que reivindica el poder efectiu de la dona dins les nostres institucions. Diaz apunta quins son els reptes de les dones pel futur.

Jenn Diaz 2

La xerrada es va dur a terme a l’esplai de la gent gran.

ÚLTIMES NOTÍCIES