Avui es reuneix el Consell Veïnal per validar les propostes dels Pressupostos Participats que passaran a votació


Divendres, 3 de desembre, a les 19:00h a l’Esplai, es reunirà el Consell Veïnal a fi de validar les propostes finalistes dels Pressupostos Participats que passaran a votació per dur-se a terme durant el 2022.

En total, l’edició d’enguany ha recollit 130 propostes, gairebé el 50% més que l’any passat. D’aquestes, s’han validat tècnicament 113 propostes de projectes, que passaran a l’aprovació del Consell del proper divendres. El regidor encarregat del projecte, Rafa Delgado destaca les principals propostes presentades.

Rafa pressupost

Una vegada celebrada la reunió, els projectes es sotmetran a votació. El període per escollir les propostes per a cada zona serà del 15 de desembre al 31 de gener i podran votar telemàticament totes les persones majors de 16 anys, empadronades a Tordera i les qui tenen segona residència (en aquests casos podran votar prèvia sol·licitud mitjançant instància telemàtica a l’Ajuntament de Tordera).