Dimarts, 17 maig, 2022
IniciAppTordera fa lectura d’un manifest en motiu de la commemoració del Dia...

Tordera fa lectura d’un manifest en motiu de la commemoració del Dia Mundial de la Sida

Des de l’any 1987, cada 1 de desembre al món es commemora el Dia Mundial de la Sida per donar suport a les persones que viuen amb el VIH i a les que estan afectades pel virus, i també per recordar les persones que han mort per malalties relacionades amb la sida i per no oblidar que hem de continuar actius, sense treva, en la resposta enfront del VIH.

Cada any, el Programa de Prevenció, Control i Atenció al VIH, les ITS i les Hepatitis Víriques (PCAVIHV) es suma a aquesta diada per fomentar la conscienciació de la societat i implicar-la en la lluita contra el VIH, fent difusió de les estratègies per fer front a aquesta infecció i elaborant un manifest conjunt al qual s’adhereixen més de 130 entitats públiques i privades.  En aquest manifest les entitats adquireixen un compromís professional per fomentar i mantenir el respecte i la no discriminació de les persones que viuen amb el VIH/sida. L’Ajuntament de Tordera s’adhereix a la diada i feia lectura, durant el ple municipal, del manifest. Escoltem un fragment de la veu de la regidora de sanitat, Nàdia Cantero.

manifest sida

En aquest Dia Mundial de la Sida 2021 es sincronitzen els esforços i s’apel·la a la responsabilitat compartida, sense excepció, per aconseguir una societat més sana.

ÚLTIMES NOTÍCIES