L’AJUNTAMENT DE TORDERA COMENÇA LES OBRES PER SUBSTITUIR EL TERRA DE LA PISTA DE L’AMISTAT PER UN ALTRE PAVIMENT QUE PERMETI PODER-HI PATINAR.


L’ajuntament de Tordera ha començat les obres de substitució del terra de la pista coberta de l’amistat. L’actuació preveu l’instal·lació d’un paviment òptim per poder-hi patinar. L’objectiu és que el club patí Tordera i la secció de patinatge puguin utilitzar aquest equipament, per entrenaments i partits dels seus equips de base. El regidor d’esports de l’ajuntament de Tordera, Rafel Matas reitera la voluntat del govern de dotar d’instal·lacions esportives el municipi.

El regidor d’esports, Rafel Matas confia que les obres finalitzin la setmana vinent.

Amb aquesta actuació, l’ajuntament de Tordera dona per acabada la reforma de la pista de l’amistat, iniciada fa uns mesos amb l’adequació del seu entorn i la millora de l’accessibilitat i visibilitat.