EL PASSAT CAP DE SETMANA EL CLUB BÀSQUET TORDERA ES VA PRENDRE UN DESCANS I ELS TRES EQUIPS DEL CV TORDERA PERDEN.


El club bàsquet Tordera s’ha pres un petit descans el passat cap de setmana, per la pròxima jornada tornaran amb força i seran tots dos equips fora de casa, el proper dissabte dia 3, l’equip sènior masculí jugarà contra el Farners A a les cinc de la tarda, en canvi l’equip femení del CB Tordera jugarà a casa dels Escolapies de Figueres, i ho farà a les set de la tarda.

Pel que fa al vòlei, el cv Tordera va perdre en un disputadíssim partit contra el Vòlei Monjos A on es van disputar els cinc sets amb aquesta puntuació : 19-25 el primer, 25-13 el segon, 25-22 el tercer, 19-25 el quart i 12-15 el cinquè, on el resultat va ser 2 a 3. Aquest partit els ha mantingut en una setena posició amb 7 punts en una classificació que lideren el Vòlei 6 Manresa, CV el Torredembarra i el CV Vilanova. El proper diumenge jugaran a casa dels del Torredembarra.

Al grup B, el CV Tordera va perdre contra el Roses per 3 a 0, en un partit que van dominar els amfitrions amb els següents resultats: 25-12 el primer set, 14-25 el segon set i 25-13 el tercer set. En la classificació també es troba en setena posició amb 4 punts, una graella que lidera el CV Barberà Comerç Urbà, EL CV AVAP Veterans i el CV Figueres. El proper cap de setmana, els nois del CV Tordera B jugaran contra els primers de llista, el CV Barberà Comerç Urbà.

Les noies del CV Tordera també van perdre a casa en un partit contra el CV Monjos per 2 a 3. Per raons externes a la emissora no disposem de classificació ni de l’horari del proper partit, però si que us adelantem que jugaran contra el Tornem Volei.