Els PGE destinen 10,2 milions d’euros en acabar les obres de la N-II entre Maçanet i Tordera


Foto: Dani Aparicio

El projecte de Pressupostos Generals de l’Estat (PGE) per al 2022 destina 108,13 milions d’euros (MEUR) a comarques gironines. És quasi un 40% menys en comparació amb els comptes d’aquest any, quan la inversió prevista a la demarcació superava els 170 MEUR. El document que ha fet públic la Moncloa inclou moltes partides genèriques, concreta poques inversions i algunes són quasi testimonials. D’entre totes elles, destaquen els 10,2 MEUR a la millora de l’N-II entre Maçanet i Tordera o els 6,7 MEUR per a l’aeroport. Ara bé, per a l’estació de l’AVE al costat de la terminal tan sols s’hi destinen 250.000 euros. I els trams nord de l’N-II (aquí, només apareixen els que hi ha entre Orriols i Pont de Molins) s’emporten poc més de 700.000 euros. A hores d’ara, més d’un any i mig després d’haver-se iniciat els treballs, s’ha executat només una quarta part de l’obra entre Maçanet i Tordera. L’Alcalde de Tordera, Joan Carles Garcia assegura que les obres van al ritme esperat i que la previsió es que finalitzin el desembre de 2022.

obres N-II

Dins del tram sud, també quedarà pendent l’enllaç de Vidreres