La torderenca Núria Vilageliu nova membre de la comissió social del FCBarcelona


El passat dimecres 6 d’octubre, el FCBarcelona va presentar la constitució de la nova comissió social de l’entitat. Una trentena de membres formen part d’aquest departament blaugrana entre els quals, la torderenca Nuria Vilageliu també formarà part d’aquest equip. La funció principal d’aquesta comissió és la de representar el Barça en els diferents actes i activitats, tant socials, institucionals o esportives que puguin organitzar-se arreu del territori. Per aquest motiu, els membres de la Comissió Social col·laboren amb la junta directiva en la tasca de divulgar els seus projectes entre els seguidors blaugranes. La mateixa Núria Vilageliu dins del programa del Show dels Esports explicava la setmana passada com es va rebre la notícia del nomenament.

Vilageliu comissio social 1

A més, aquesta comissió, segons informa el mateix club, representa una extensió de la junta directiva i per tant agafa un pes important en el territori. Ho explicava la mateixa Vilageliu.

Vilageliu comissio social 2

La torderenca ja s’ha estrenat en diferents actes de representació, un d’ells la celebració del 15è aniversari de la Penya Barça Lyon