L’Associació de veïns de Sant Andreu reobre el local social i estrena nou equipament esportiu


Foto: Junts per Tordera

L’Associació de veïns de Sant Andreu, Sant Jaume i Mas Martí van tornar a gaudir dissabte del local social després de molt mesos tancats. L’entitat va organitzar una reobertura del local amb una obra de teatre “Una petita comèdia” escrita per Maria Dolors Oliveres i interpretada per membres del fòrum pel teatre i la cultura i amb el concert del grup local “Va de retro”. La presidenta de l’associació de veïns, Conxita Rodríguez celebrava la reobertura del local social, fet que va permetre estrenar els nous lavabos que s’havien remodelat el 2019.

balanç st andreu 1

Dissabte també es va inaugurar el nou equipament esportiu per a la gent gran, davant del carrer Colon. Segons Rodríguez aquesta era una petició del pressupostos participatius del 2020 i de moment tenen molt bona acollida entre els veïns.

balanç st andreu 2

Les activitats organitzades el passat dissabte van finalitzar amb un pica pica per a tots els assistents.