Can Thos de Tordera guanya per vuitè any consecutiu el premi a la millor explotació ramadera catalana


L’explotació ramadera Can Thos de Tordera, per vuitena vegada consecutiva, s’ha endut el premi Vaca d’Or 2020 que lliura cada any la Federació de Frisona de Catalunya en el marc de la seva assemblea general que se celebra a Vic. En total s’han distingit vint explotacions de tot el país, d’entre les més de 350 que hi participen. L’explotació Can Thos té 230 vaques i 350 animals en total. El responsable de l’explotació, Pere Serra diu que la idea és tenir una granja “completa”, “sense voler destacar en res, però essent molt equilibrat en tots els paràmetres.

can thos

El rànquing de les vint millors explotacions ramaderes catalanes surt de les explotacions que formen part del control lleter, unes 360 a tot Catalunya.