Victòries en bàsquet i empat d’hoquei patins els millors resultats del cap de setmana


Bona jornada esportiva pels primers equips torderencs després dels diferents enfrontaments disputats durant aquest passat cap de setmana. El primer equip del Club Patí Tordera va fer la seva estrena dissabte a l’OK Lliga Plata Nord visitant la pista del SD Espanyol. Els blancs i blaus varen avançar-se en el marcador, però el torderencs van lluitar sense parar i a les acaballes del matx, Albert Ramos va poder completar l’1-1 final.

Retrobament de sensacions positives pels dos primers equips del CEEB Tordera. El masculí de segona catalana va obrir la tarda al pavelló dels Països Catalans. Van rebre la visita del CB Quart, partit molt ajustat entre els dos equips que es va acabar decidint al final amb el definitiu 78-74. Mentrestant les noies de Copa Catalunya van sumar el segon triomf del curs en imposar-se clarament al CB Balaguer per un clar 82-53. Qui no aixeca cap és el primer equip del CFTordera que va sumar ahir a la tarda una nova derrota al camp del Torroella per 1-0. Malgrat la bona imatge de joc dels torderencs sobretot a la segona part, l’equip no ha sigut capaç de marcar i segueix la línia negativa de resultats i de gols.

El Futsal Tordera de la primera divisió també debutava aquesta setmana i van caure a la pista del Riudellots per 8-2. Per la seva banda l’Athletic Club Tordera Parc ja s’ha estrenat també amb derrota a la pista del Sant Gregori a la segona divisió per 4-0.