La Policia Local tanca el cap de setmana del Pilar amb tres detinguts


La Policia Local de Tordera ha tancat el llarg pont del Pilar amb un balanç de tres detinguts per diversos motius:

– En dies diferents es reben avisos de diferents locals de restauració de persones sota els efectes de les begudes alcohòliques creant aldarulls. En un dels casos una persona estava causant danys a vehicles estacionats. Personats als llocs es confirmen els fets i finalment es procedeix a la detenció d’aquestes persones per un delicte de resistència i desobediència als agents de l’autoritat, i un d’ells també per un delicte de danys. S’instrueixen diligències i posteriorment se’n fan càrrec Mossos d’Esquadra. Generalitat de Catalunya

– Durant la matinada de dilluns, realitzant patrullatge preventiu per la N-II, la policia observa un vehicle que no fa cas dels senyals de circulació i realitzant una conducció temerària. No s’atura ni respecta els avisos amb els llums prioritaris i la sirena del vehicle policial. A l’intentar aturar-lo, col·lideix contra el vehicle policial. El conductor, que circulava amb l’ITV caducada, dóna un resultat d’1,13 mg/l en la prova d’alcoholèmia. S’instrueixen diligències per un delicte contra la seguretat del trànsit.