Tordera registra 6 casos de Covid-19 en la darrera setmana


Estabilitzats els casos de Covid-19 a Tordera. Segons dades del Departament de Salut, en els últims 7 dies s’ha registrat 6 casos positius a Tordera i un total de 14 en els últims 14 dies. Actualment, el risc de rebrot es situa baix amb un valor de 39.66. També baixa la taxa de reproducció de l’epidèmia a 0.49 (l’epidèmia creix si el valor és superior a 1).

Segons les dades actualitzades per Salut, a Catalunya ja hi ha 5.639.218 persones que tenen la pauta completa de vacunació, un 71,3% del total de la població.  La secretària de Salut Pública, Carmen Cabezas defensa les estratègies comunitàries de l’atenció primària per vacunar.

cabezas

El descens en ritme de vacunació de la franja entre 20 i 39 anys, precisament, ha fet que Salut es plantegi noves maneres de promoure la necessitat d’immunitzar-se.