La placeta de l’edifici de Cal Ros, al carrer Sant Ramon acull l’exposició a l’aire lliure “Menys plàstic, més vida”


La placeta de l’edifici de Cal Ros, al carrer Sant Ramon, acull des de fa uns dies l’exposició a l’aire lliure  “Menys plàstic, més vida”.
La mostra presenta la problemàtica ambiental generada per l’ús generalitzat i inadequat dels plàstics i s’estructura en sis blocs temàtics: Plastic Paradise; Polseres d’aigua; Sopa de mar; Esports Nàutics; Un món de plàstic i Alternatives Sostenibles.

La instal·lació pretén sensibilitzar la població sobre l’impacte ambiental dels plàstics en el medi marí i per reduir-ne l’ús. La mostra és una producció de l’Agència Catalana de l’Aigua amb la col·laboració de la Diputació Barcelona. Nàdia Cantero és regidora de medi ambient.

Nàdia exposició

Aquesta iniciativa, que es pot visitar lliurement, se suma a la campanya que ha impulsat la regidoria de Medi Ambient “Uneix-te al zero”, amb l’objectiu de reduir el nombre de residus al municipi. La campanya va començar coincidint amb l’inici escolar, fent arribar carmanyoles i “Boc’n’rolls” per a tots els alumnes de Tordera.