Aquest cap de setmana s’estrenen els sèniors de bàsquet i el futbol juga a casa


Ja tenim aquí un nou cap de setmana esportiu torderenc. Les principals novetats les trobem amb el bàsquet ja que els dos primers equips del CEEB Tordera estrenen temporada:

El sènior femení continuarà militant a la copa Catalunya femenina. En un duel amb forces baixes per les torderenques i sense que les rivals hagin volgut canviar el dia de la disputa del partit, visiten la pista del CB Granollers demà dissabte a les 16h de la tarda. Mentrestant el masculí lluitarà per fer-se un lloc a les posicions de dalt de la classificació a la segona catalana masculina. El debut arribarà per ells diumenge a les 18:45h a la pista del CB Salt “B”.

El CFTordera ja té derbi en aquesta segona jornada de lliga de la segona catalana. En el municipal d’esports a les 17:30h del dissabte rebran la visita del Ca la Guidó. Els blanencs que s’han reforçat amb alguna cara torderenca és un dels rivals a batre aquesta temporada.  Per la seva banda els torderencs voldran sobreposar-se a l’empat aconseguit la setmana passada i sumar els tres primers punts a casa. El duel es podrà seguir en directe per Ràdio Tordera i també pel Youtube.