Càritas Tordera impulsa un any més els cursos de català per a persones nouvingudes


Un any més, Càritas Tordera ofereix classes de català inicial i d’alfabetització per a persones nouvingudes. Les classes estan incloses dins del programa TALC (Taller d’Acollida  Lingüística i Cultural). Aquest taller ofereix un espai a les persones nouvingudes on poder parlar en català, amb l’objectiu d’afavorir l’aprenentatge inicial de la llengua, alhora que es potencia el coneixement de la nostra cultura i del nostre entorn, en un context de relació i convivència entre diferents cultures. Té com a objectiu contribuir a promoure l’acollida dels col·lectius immigrants a la nostra societat i facilitar la seva inserció a través d’un recurs formatiu.

Les classes tindran lloc els dilluns i els dimecres de 19h a 20:30h al local situat al carrer de Sant Antoni, 5. Les inscripcions per participar als cursos es podran fer el 20 i el 22 de setembre de 19:00h a 20:30hh al local del carrer de Sant Antoni, 5. Ho explica la membres de Càritas, Dolors Pignatelli.

classes català caritas 1

Dolors Pignatelli recorda que el curs de Càritas té un reconeixement d’arrelament amb conveni amb el centre de normalització lingüística.

classes català caritas 2

Paral·lelament, la parròquia obrirà la setmana vinent el període d’inscripcions de la catequesi.