Aquest diumenge el primer equip de CFTordera comença la temporada


Aquest proper cap de setmana s’aixeca el teló a la segona catalana de futbol. Després de mig curs disputat l’any passat, on el CFTordera va afrontar-ho com una pretemporada, arriba l’hora de la veritat pel conjunt entrenat pel torderenc Josep Matas Pai. Davant un grup exigent amb diversos rivals de pobles del costat, els grocs i vermells amb una plantilla reforçada, intentaran plantar cara i poder ser un dels rivals incomodes de la categoria sense renunciar a res. Jose Luis Rozas, jugador del primer equip destacava la continuïtat de la majoria del bloc per afrontar aquest nou curs.

Rozas inici cft 1

Rozas comentava que el grup on militen és molt atractiu pel públic i aprofitava per fer una crida a la gent de Tordera per engrescar-los que tornin al municipal aquesta temporada.

Rozas inici cft 2

El Begur-CFTordera començarà diumenge a les 16h i es podrà seguir en directe per Ràdio Tordera. Com la temporada passada, també es retransmetran els partits a través del Canal de Youtube de l’emissora.