IniciAppLa Corporació i Oncolliga Girona renoven el seu acord de col·laboració

La Corporació i Oncolliga Girona renoven el seu acord de col·laboració

La Corporació de Salut del Maresme i la Selva i la Fundació Oncolliga Girona, Lliga Catalana d’Ajuda al Malalt de Càncer – Girona han renovat el seu acord de col·laboració amb l’objectiu que l’entitat segueixi oferint els seus programes per tal de millorar la qualitat de vida dels pacients amb càncer de la Selva Marítima i de les seves famílies.

La renovació de l’acord de col·laboració es va signar en una reunió celebrada aquest passat 8 de setembre a l’Hospital de Calella, a la qual van assistir el Dr. Lluís Franch, gerent de la Corporació, i Rosa Tarré, coordinadora de la Unitat de Treball Social i responsable de la coordinació amb les entitats del Tercer Sector. Oncolliga Girona té a Tordera una delegació que fa anys que treballen en el suport de pacients amb càncer i familiars. Rosa Maria Ruscalleda és la seva responsable.

oncolliga corpo

La Corporació de Salut del Maresme i la Selva i Oncolliga Girona col·laboren des de l’any 2008, moment en el qual es va signar el primer conveni. Amb aquesta renovació, la Fundació Oncolliga seguirà oferint els serveis d’atenció sanitària de fisioteràpia, atenció psicològica, estètica oncològica, drenatge limfàtic i voluntariat domiciliari als pacients de la Selva Marítima amb càncer i també a les seves famílies.

ÚLTIMES NOTÍCIES