Tordera registra 8 casos de Covid-19 en la darrera setmana


Tornen a pujar els casos de Covid-19 a Tordera. Segons dades del Departament de Salut, en els últims 7 dies s’ha registrat 8 casos positius a Tordera i un total de 9 en els últims 14 dies. Actualment, el risc de rebrot es situa alt amb un valor de 159. També puja la taxa de reproducció de l’epidèmia a 3.05 (l’epidèmia creix si el valor és superior a 1). El director del CAP, Leonardo Heredia explica que s’està veient una tendència a l’alça de casos en els darrers dies.

Heredia 17 setembre

El nombre total de pacients positius per coronavirus ingressats als centres de la Corporació de Salut del Maresme i la Selva  és d’11 persones, els mateixos que dilluns 13 de setembre. Actualment hi ha 6 persones a l’Hospital de Calella i 5 a l’Hospital de Blanes.