Un fort ruixat deixa 65 litres en mitja hora a Tordera


Un fort ruixat ha deixat aquesta matinada 65 litres per metre quadrat en mitja hora a Tordera. El servei de meteorologia del Consell Comarcal del Maresme destaca la intensitat de la pluja atès que a Tordera en només 10 minuts han caigut 20 litres.

Durant aquesta matinada els serveis municipal han actuat en diferents requeriments per l’episodi de pluges intenses i tempesta a la nostra zona:

– Durant unes hores ha estat tallat l’accés de Tordera cap al polígon industrial de Palafolls per inundació. Cap a les 3:30h, Policia Local de Tordera i Bombers han rescatat a un conductor que havia quedat atrapat amb el seu vehicle en aquesta mateixa zona.

– Acumulació d’aigua puntual en diferents zones del poble com el nucli urbà, les Ferreres, veïnat de Sant Daniel i a la zona d’obres de la Crta N-II.

– Caiguda de cablejat elèctric que no han afectat el servei a Mas Reixach i una lleu afectació en un balcó al Camí Ral.

Meteomar, el servei meteorològic del Consell Comarcal, l’alerta meteorològica per la previsió de precipitacions intenses i abundants, activada aquest dijous, es mantindrà fins a les 10 de la nit de divendres.