Es posen a la venda les entrades de la nova programació estable del Teatre Clavé.


Passat l’estiu, el Teatre Clavé estrena nova programació d’arts escèniques que s’allargarà fins al novembre d’enguany. Obrirà la programació l’espectacle MOZARTLAND, una proposta familiar que ens endinsa en la música dels germans Mozart i els contes de Wolfgang, una revetlla musical plena de bellesa, veritat i bondat.

MADRE CORAJE de Atalaya Teatro és la proposta dins del cicle de teatre; basada en la “historia de la vida de la estafadora y aventurera Coraje” de Grimmelhausen. El muntatge de Atalaya aposta per una intensa força coral, els vuit actors estan presents durant tot el muntatge i interpreten en viu nombrosos temes musicals. El director del Teatre Clave, Josep Navarro confia que la nova programació es pugui fer amb normalitat, sempre prioritzant la salut d’espectadors i artistes.

Navarro nova programacio

En l’àmbit de la dansa, la programació compta amb dues grans propostes. D’una banda, EL LLAC DELS CIGNES del Ballet de Barcelona, el segon acte del clàssic amb un gir innovador en el repartiment, un elenc de ballarins amb igualtat de gènere que reflecteix els temps actuals. De l’altra, EX-LIBRIS; una proposta de circ contemporani i amb música en directe on des d’una mirada poètica es tracta els petits detalls que passen desapercebuts.

Per als més menuts, la programació de tardor del Teatre Clavé inclou un dels espectacles emmarcats en el festival El més petit que se celebra a diversos teatres de Catalunya. En aquesta ocasió, la companyia Ponten Pie portarà a l’escenari del Teatre Clavé l’espectacle BANJAU, una proposta al voltant de la versatilitat de l’aigua que condueix cap a la creació d’un nou univers amb una posada en escena delicada i poètica.

El cicle familiar es completa amb la pel·lícula LA CANÇÓ DEL MAR que, a través de les aventures de dos germans ens endinsa en la cultura irlandesa amb una animació tradicional i reflexiona al voltant de les emocions i la natura.

A partir d-avui es podran adquirir les entrades per la nova programació a les taquilles del Teatre Clavé.

A banda de les entrades individuals, al Cicle familiar, es mantenen els paquets EN FAMÍLIA! que permeten la compra de diverses entrades per un mateix espectacle a un preu reduït.