El tribunal català de contractes dóna la raó a l’ajuntament en el procediment del canvi de la gespa artificial.


Després que una de les empreses no guanyadores del concurs públic per optar a canviar la gespa artificial del municipal d’esports, interposes un recurs en el tribunal català de contractes del sector públic, el procés es va haver d’aturar. Això va impossibilitar que es fessin les obres durant l’estiu tal com estaven previstes. La setmana passada es va donar a conèixer la resolució on es dóna la raó a l’ajuntament i per tant l’execució del canvi pot tornar a tirar endavant. Ho va explicar dilluns dins del Show diari el regidor d’esports Pau Megias.

Megias gespa artificial 1

El consistori conjuntament amb les entitats que utilitzen aquesta instal·lació, ja es troben negociant una possible data favorable per poder fer aquests treballs que és podrien desenvolupar durant l’aturada nadalenca.

Megias gespa artificial 2

La gespa artificial del camp municipal d’esports 1 es va instal·lar l’any 2005 i necessita una renovació ja que en algunes zones la catifa es troba força malmesa.