L’equip del CEEB Tordera prepara la temporada 2021-2022 amb la plantilla ja tancada


El primer equip femení del CEEB Tordera de Copa Catalunya ja fa tres que es troba en plena pretemporada. De fet, ahir es va anunciar l’última incorporació per tancar d’aquesta manera la plantilla. Es tracta de la Núria Giménez, una jugadora amb experiència a Copa Catalana, a la Lliga Femenina 2 i a la Lliga Femenina 1. El coordinador del CEEB Tordera, en Marc Muñoz destacava el fitxatge com una incorporació de luxe.

marc muñoz 1

El mateix Marc Muñoz explicava que la Lliga Copa Catalunya és una competició molt exigent i apuntava les novetats de cara a aquest any.

marc muñoz 2

Per altra banda, el CEEB Tordera ja té organitzada la tradicional diada del bàsquet. Un torneig de preparació de la temporada que acollirà 28 clubs i uns 80 equips durant el 18 i 19 de setembre al pavelló de l’Avinguda dels Països Catalans. El coordinador del CEEB detallava els partits que es disputaran.  

marc muñoz 3

Abans d’aquest torneig, l’equip jugarà el seu segon partit de pretemporada aquest diumenge a les 11 del matí al camp del CB Roser, un equip de la mateixa categoria però de l’altre grup.