El CAP Tordera aplicarà aquesta setmana unes 380 dosis de la vacuna Pfizer.


Tordera acollirà aquesta setmana dues noves jornades de vacunació. A L’Esplai de la gent gran s’injectaran avui unes 120 primeres dosis de Pfizer, mentre que divendres s’administraran unes 260 segones dosis de la mateixa vacuna.

Amb la darrera actualització del Departament de Salut, 11135 persones de Tordera ja estan immunitzades de la COVID-19 després d’haver rebut les dues dosis de la vacuna. D’altra banda, un total de 1.295 estan a l’espera de la segona dosi després d’haver-ne rebut la primera. Segons dades de Salut 737 persones han rebutjat posar-se la vacuna.

L’equip de vacunació del CAP  Tordera fa una crida als usuaris per actualitzar les dades que consten al registre del CAP i millorar la comunicació i l’enviament de SMS. L’Ambulatori recomana la població demanar cita prèvia trucant al Tel. 937642790 o des d ela pàgina web https://vacunacovid.catsalut.gencat.cat/