IniciAppEls Diables de Tordera presentaran l’espectacle “El Purgatori” al Parc de la...

Els Diables de Tordera presentaran l’espectacle “El Purgatori” al Parc de la Mullera

Els Diables de Tordera tornaran a oferir foc i fum durant aquesta Festa Major. Tot i no poder celebrar el tradicional correfoc com és habitual, les generacions actuals dels diables s’han adaptat a la nova normalitat.

Per això, aquesta Festa Major faran gaudir els torderencs i torderenques amb un espectacle de foc. Serà el proper dimarts 24 d’agost amb un canvi de localització: finalment es durà a terme al Pla de la Mullera. El vicepresident de la Colla de Diables, Ivan Romero, dona detalls sobre l’espectacle anomenat “Raval”.

diables 1

Una posada en escena que es desenvolupa sota el concepte d’El purgatori”. Ho detalla en Daniel, l’encarregat de desenvolupar aquesta idea.

diables 2

A partir de les 21:30h del dimarts 24 d’agost, començarà la Colla petita de Diables. A les 22:00h, arrencarà la primera sessió de l’espectacle dels Diables. La proposta ha generat tanta demanda que l’Ajuntament i els Diables han decidit obrir una segona sessió. Ho explica Ivan Romero.

diables 3

La pandèmia ha afectat considerablement. La Colla de Diables de Tordera ha passat de poder participar a una trentena d’actes a tan sols ser-hi a deu en aquest estiu. Tot i així, durant aquesta Festa Major de Tordera tornaran a sortir les bèsties mes grans i amb molta pirotècnia i foc.

ÚLTIMES NOTÍCIES