EL PROJECTE-LIFE DE RECUPERACIÓ DE L’ILLA DE LA TORDERA, QUE EN AQUEST MOMENTS S’ ESTA EXECUTANT, SERÀ EXPOSAT EN DIVERSOS POBLES DEL MARESME I LA SELVA


El projecte LIFE-Medi Ambient de recuperació de l’aqüífer de la Tordera s’està donant a conèixer als pobles veïns mitjançant l’exposició promoguda pel Departament de Medi Ambient i Habitatge.
L’exposició itinerant, que es va poder mostrar fa uns mesos al Teatre Clavé i també durant la Fira Mercat del Ram, visitarà fins al mes de setembre les poblacions de Sils, Lloret, Hostalric, Blanes, Pineda, Sant Celoni, Calella, Fogars i finalitzarà de nou a Tordera. El regidor de medi ambient, Carles Aulet, recorda el contingut del projecte torderenc.

L’objectiu de l’exposició és que tothom conegui la importància i la novetat d’aquest projecte en tan que promou una nova cultura de l’aigua. El regidor Carles Aulet, explica que el terciari i les canonades ja estan acabades i només queda la construcció de una zona humida, darrera del parc Prudenci Bertrana.

El projecte Life, de recuperació de l’Illa de la Tordera, compta amb aportacions econòmiques de l’unió europea, l’agencia catalana de l’aigua i el departament de medi ambient de la generalitat de Catalunya.