LA REGIDORIA DE JOVENTUT I L’ENTITAT JUVENIL EL CRIT, ORGANITZEN AQUEST ESTIU DIVERSES ACTIVITATS PELS JOVES, AMB EL CONCERT DEL GRUP DR. CALYPSO COM A PRINCIPAL PROPOSTA.


La Regidoria de Joventut de l’Ajuntament de Tordera i el Consell Municipal de Joventut han organitzat per al proper 10 de juliol un concert amb el grup Dr. Calypso.
Aquest concert és l’activitat que dóna el tret de sortida al programa d’actes Estiu Jove 2004 que s’allargarà fins al mes d’agost coincidint amb la Festa Major.

El concert de Dr. Calypso, que estarà precedit per l’actuació del grup teloner d’Arenys de Munt Skafam començarà a les 11 de la nit i tindrà lloc al nou pavelló poliesportiu municipal. El preu de les entrades serà de 10 euros i es podran adquirir prèviament a Ràdio Tordera o bé el mateix dia del concert al pavelló.
D’altra banda, per al dia 16 de juliol el Consell de Joventut està treballant en l’organització d’una gimcana nocturna.

Una altra activitat està organitzada pel 17 de juliol, a la tarda. Es tracta d’una sortida – berenar al Rusc, la residència i taller ocupacional de persones amb disminució psíquica de Tordera.
Al 14 d’agost hi ha previst el concert gratuït amb el grup valencià Obrint Pas, a la plaça de l’Església de Tordera.

Aquest concert, que rep el suport de l’Associació La Nostra Dansa, també comptarà amb l’actuació d’un grup de teloners.
El programa d’activitats de l´Estiu Jove es complementa amb les activitats organitzades per l’entitat juvenil CRIT a l’espai “la Peixera” del parc Prudenci Bertrana.