EL TEATRE CLAVÉ COMENÇA AVUI LA PROGRAMACIÓ “L’ALTRE CLAVÉ”, AMB L’OBJECTIU D’ATREURE NOU PÚBLIC.


El Teatre Clavé inicia avui “L’altre Clavé” una programació alternativa amb l’objectiu d’aconseguir un públic nou. Aquesta proposta es durà terme els tres primers dijous del mes de juliol a la plaça de Miquel Martí i Pol, just al davant del Teatre Clavé, a partir de dos quarts d’onze de la nit.
Aquesta programació comptarà a la participació de produccions pròpies del centre de formació, dansa contemporània i flamenca, percussió, la coral del Clavé i l’actuació de clowns, entre altres.
Els diferents actes seran d’una hora de durada. Aquest primer dijous, 1 de juliol comptarà amb lectures de textos, concert de la coral del Teatre Clavé, dansa contemporània, concert de guitarres i els homes del temps.

La primera actuació del “Altre Clavé”, serà avui a dos quarts de 11 a la plaça de Miquel Martí i Pol.