L’ENTITAT JUVENIL EL CRIT PRESENTA AQUEST ESTIU UN PROGRAMA D’ACTIVITATS, AL PARC PRUDENCI BERTRANA.


Com cada any, l’entitat juvenil el crit, organitza diverses activitats dins la peixera.
L’entitat ha organitzat per el 31 de juliol la Nit d’Humor amb la companyia de pallassos Teatre del Buit Clown i el grup Posa’t el nas, marrano. Aquest grup, format per joves del Maresme, presentarà l’espectacle de música i humor Come wate may. Per aquesta mateixa nit hi ha prevista l’actuació de Tupe-r-bar-eh! i el Germà Pometa Verda, que faran una revisió d’alguns temes clàssics del rock espanyol. Finalment, durant la nit es projectaran pel·lícules antigues de dibuixos animats.
Per al 7 d’agost, el CRIT prepara la Nit de Varietats, amb l’actuació de la companyia de teatre Akit’enxangü i el concert amb el cantautor torderenc Friscu. El duet Els Homes del Temps oferiran també un espectacle de percussió i veus. Al finalitzar les actuacions es reserva un escenari lliure perquè tots els qui ho vulguin puguin mostrar les seves habilitats en públic.
Finalment, per al proper 28 d’agost s’ha organitzat un concert amb els grups La Suite Mosquito, que presentarà el seu segon disc i els grups The Kitchen i Yoli Personality.

Totes les activitats organitzades pel col·lectiu CRIT, que reben el suport de la Regidoria de Joventut, tindran lloc al parc Prudenci Bertrana i començaran a les 11 de la nit. L’entrada per a tots els espectacles serà gratuïta i hi haurà servei de bar.