LA CREU ROJA RECOMANA BEURE MOLTA AIGUA I EVITAR L’EXPOSICIÓ AL SOL EN LES HORES CENTRALS DEL DIA.


Davant l’onada de calor que pateix tot el país aquest dies, la creu roja de l’alt maresme, dona a conèixer diverses recomanacions per a la platja i la gent gran. El responsable de la creu roja a l’Alt Maresme, Toni Garcia, recomana als banyistes l’utilització de crema protectora i que segueixin els colors de la bandera de les platges.

La gent gran i els nens, són els segments de població més propensos a patir la calor de l’estiu. Per aquest motiu, Toni Sanchez, recomana a la gent gran a sortir de casa a la tarda – vespre, quan la calor no és tant forta.

A Tordera, s’estan registrant els darrers dies temperatures màximes entre els 29 i 32 graus, segons dades del servei meteorològic del Maresme.