L’ASSOCIACIÓ LA NOSTRA DANSA HA PREPARAT DIVERSES ACTIVITATS COM AUDICIONS DE SARDANES, BALLS TRADICIONALS I EL CURSET DE SARDANES PER AQUEST ESTIU.


L’associació sardanista la Nostra dansa ha organitzat com ja és habitual, per aquest estiu, diverses audicions de sardanes, el curset per aprendre’n i com a novetat, balls tradicionals. Tots aquests actes es celebraran a la plaça de l’església.
Un dels membres de l’associació sardanista, Pep Megías ens explica l’origen d’aquestes audicions.

Aquestes audicions es duran a terme cada divendres a dos quarts d’onze de la nit i seran enregistrades per poder difondre’s en el programa el matí de sardanes de ràdio Tordera que es realitza els diumenges de 9 a 12 del matí. Cada audició comptarà amb la participació de diferents cobles. Pep Megías, ens ho explica.

Un novetat d’enguany és l’organització de balls tradicionals amb l’objectiu de promocionar-los i ensenyar a ballar-los a tothom que vulgui. La primera edició de balls tadicionals serà el proper diumenge, 4 de juliol a les 8 del vespre a la plaça de l’església, tal i com explica Josep Megías.

Una altra de les activitats preparades és el curset de sardanes per a nenes i nenes a partir de 5 anys, que es realitzarà els dimarts de 7 a 8 del vespre i els divendres de tres quarts de deu a dos quarts d’onze de la nit. Josep Megías, informa del període per inscriure-s’hi.

Tots aquests actes es realitzaran durant el juliol i l’agost a la plaça de l’església.