L’ASSOCIACIÓ CULTURAL I RECREATIVA PERE COT PRESENTA AQUEST CAP DE SETMANA L’OBRA “NO T’EXCUSIS!” AL TEATRE CLAVÉ.


L’associació cultural i recreativa Pere Cot presentarà els propers 3 i 4 de juliol l’obra “No t’excusis!” al Teatre Clavé. L’obra, està protagonitzada per Joan Placides, Joan Grimal, Queralt Ametller i Gemma Surós, sota la direcció de Joan Ribot. Es tracta d’una tragicomèdia que té molt mesurats els gags i plena de sorpreses. El nus d’aquesta obra és el miratge de futur. El contrast entre una parella jove conformada amb els seus estatuts i el d’una altre parella jove que viu en un núvol de fantasia i grandeses. Però els papers es poden capgirar, i els personatges inevitablement són capaços d’arribar a fer veure les coses al revés.
L’obra es representarà el dissabte 3 de juliol a les 10 de la nit i diumenge a les 7 de la tarda. Les entrades es poden reservar al Teatre Clavé o bé trucant al telèfon 937650572.