EL TEATRE CLAVÉ PRESENTA DIJOUS UNA NOVA EDICIÓ DE LA PROGRAMACIÓ D’ESTIU “L’ALTRA CLAVÉ”.


El Teatre Clavé presenta una nova proposta de “l’altre clavé”, una programació alternativa que té l’objectiu d’aconseguir un públic nou. Aquesta proposta ja es va iniciar dijous passat i també es durà terme els dijous 8 i 15 de juliol a la plaça de Miquel Martí i Pol, just al davant del teatre Clavé, a partir de dos quarts d’onze de la nit.
Aquest dijous comptarà amb la participació de dansa flamenca i contemporània, clowns, l’actuació d’alumnes escola de música i recital de cançons. Ens ho explica, el director del Teatre Clavé, Josep Navarro.

Els diferents actes seran d’una hora de durada. La segona proposta del “l’altre clavé”, serà dijous a dos quarts de 11 de la nit a la plaça de Miquel Martí i Pol.