El mercat de Tordera intercanvia vals de descompte per envasos


L’Ajuntament de Tordera amplia 15 dies més el punt de recollida d’envasos bescanviables per vals de descomptes a les parades del Mercat de Tordera. La campanya, que finalitzava aquest passat diumenge 25 de juliol, s’amplia durant dos diumenges més. Estarà vigent fins el 8 d’agost.

Tothom qui vulgui podrà dipositar fins a un màxim de deu envasos i se’ls obsequiarà amb un val de descompte (5 cèntims per envàs) que es podrà bescanviar a les 180 parades adherides a la campanya de reciclatge. El punt de reciclatge estarà situat al carrer Amistat cantonada amb Doctor Carreras. La regidora de Mercats i Promoció Econòmica, Nàdia Cantero, explica quin tipus de producte es pot intercanviar.

mercat reciclatge 1

La regidora Nàdia Cantero ha destacat que amb actuacions d’aquest tipus es dona continuïtat a la campanya iniciada fa uns mesos amb els comerciants locals en termes de reducció de l’ús del plàstic i de sensibilització ambiental. Així mateix, explica quin és el funcionament.

mercat reciclatge 2

Els taps dels envasos que es donen també es guarden per a la fundació Junts contra l’AME. A aquestes accions se’n sumen d’altres impulsades per l’Ajuntament, com ara la reducció de l’ús del plàstic en els esdeveniments, fires i festes, i també l’ús de materials biodegrables o vidre en les pròpies instal·lacions municipals.