UN GRUP DE VEÏNS DE LES FERRERES ES MANIFESTEN PER QUARTA VEGADA PER RECLAMAR MILLORES A L’URBANITZACIÓ. DIMECRES ES REUNIRAN A L’AJUNTAMENT PER INTENTAR TROBAR UNA SOLUCIÓ.


Més d’un centenar de veïns de la urbanització Can Ferreres de Tordera es van manifestar diumenge per quarta vegada per reclamar millores a l’urbanització, com ara l’enllumenat, la millora dels carrers i el subministrament d’aigua. Els veïns es queixen perquè consideren que no tenen els serveis bàsics i volen que l’Ajuntament tiri endavant aquestes obres. Tal i com explica el portaveu del grup de veïns, Jose Luis Navas.

Els veïns, continuaran manifestant-se fins que es trobi una solució, si aquesta no arriba no es descarta altres opcions més reivindicatives.

Els manifestants es neguen que la junta de compensació, formada per un altre grup de veïns, es faci càrrec dels treballs. La urbanització Can Farreras de Tordera fa més de trenta anys que es va construir. Des de llavors, encara no s’ha pogut arribar a cap acord total entre els propietaris per urbanitzar la zona. Jose Luis Navas, explica que les picabaralles entre els veïns vénen de lluny i els manifestants no es refien de la junta de compensació, formada per una altre grup de veïns.

El regidor d’urbanisme de l’ajuntament de Tordera, Arseni Garcia, ha explicat la difícil situació que viu l’urbanització i la posició de l’ajuntament.

Arseni Garcia, assegura que els veïns de l’urbanització estan escarmentats per que han pagat obres que no s’han realitzat i això ha desembocat en una picabaralla veïnal.

Aquest dimecres, el grup de veïns de l’urbanització es reuniran amb l’ajuntament per intentar arribar en un acord. El regidor d’urbanisme, Arseni Garcia, assegura que l’alcalde ha redactat un document per intentar apropar les posicions i tirar endavant l’urbanització de les farreres.

En cas que la reunió no tiri endavant, el grup de veïns ha assegurat que es tornaran a manifestar dissabte de 10 a dos quarts de 12 a la rotonda de la carretera de fogars. El grup de veïns, demana disculpes als ciutadans de Tordera i els comerciants per les molèsties que les manifestacions puguin ocasionar, tot i que no pararan fins aconseguir el seu objectiu.