L’aplec de Vallmanya no celebrarà la tradicional bateiada en compliment de les normes contra la COVID-19


Demà dissabte se celebra l’aplec de Vallmanya. Aquest any, i com a conseqüència de més mesures contra la COVID-19, només es podrà fer la missa. Per tant, serà impossible la celebració de la bateiada i el “pica-pica”. Joan Xampeny, un dels organitzadors, ens explica en el programa Tordera en Directe com es realitzarà aquesta missa.

aplec vallmanya 2021 1

Al costat de la missa, que serà a les 12:00h del matí, hi ha un aparcament gran per tots els vehicles. Justament per això, durant aquests dies, s’ha dut a terme una neteja dels espais per facilitar-hi l’accés. Per aquells que ho desitgin, hi ha un dinar disponible al restaurant de Les Ferreres, això sí, encarregant-ho.

L’ermita de Vallmanya és un espai on, durant la resta de l’any, es poden celebrar casaments o bateigs, la qual fa set anys que compta amb una pila baptismal. A més, Xampeny recorda que l’Ajuntament de Tordera va fer una remodelació que li ha donat més vida i color al lloc.