L’ASSOCIACIÓ DE VEÏNS DE SANT TOU HA PREPARAT UN CONJUNT D’ACTES PER CELEBRAR LA FESTA MAJOR D’ENGUANY.


L’associació de veïns de Sant Tou ha preparat pel proper dissabte 10 de juliol els actes de la festa major de sant Tou. Les activitats es realitzaran durant tot el dissabte al paratge de l’ermita, s’iniciaran a la una amb la missa a la capella en honor el sant. Al migdia es celebrarà un pica-pica i el dinar de germanor . A partir de les 4 de la tarda hi haurà jocs de cucanya per la mainada i a les 5 una audició de sardanes amb la cobla Santa Maria de Blanes que finalitzarà la festa major. Una de les membres del veïnat, Maria Teresa Reyner, ens explica la programació prevista.

A més, l’associació de veïns espera la participació en els actes de la Festa Major de Sant Tou de la gent del poble. Tal i com explica, Maria Teresa Reyner.

Els actes es celebraran a l’ermita de Sant Tou durant tot el dissabte, 10 de juliol.