L’Athletic Club Tordera Parc no descarta suspendre el torneig de 24 hores “Antonio Sanchez”


Degut a les noves mesures restrictives imposades des del Procicat i el compliment del toc de queda nocturn, l’Athletic Club Tordera Parc es troba ara mateix en una situació de “escac i mat” amb l’organització del torneig de 24 hores de futbol sala del proper cap de setmana. Una activitat que arribava a la seva tercera edició i que ja tenia la majoria de places completes. El president de l’entitat Marcos Rueda compartia la sensació de decepció que tenen a dia d’avui i gairebé descartava l’opció de reformular el format cap a les 12 hores.

Rueda torneig 24 hores 1

Rueda afegia que el “boca a boca” havia portat un bon nivell de participants fins al moment i que el torneig es trobava en línia ascendent.

Rueda torneig 24 hores 2

Des de l’Athletic Club Tordera Parc anunciaran personalment de la decisió definitiva com a molt tard el proper dilluns 2 d’agost.