L’ASSOCIACIÓ DE VEÏNS DE FIBRACOLOR HA ORGANITZAT LA FESTA MAJOR DEL VEÏNAT PEL PROPER CAP DE SETMANA.


L’associació de veïns de Fibracolor ha preparat un conjunt d’actes per celebrar la festa major pel proper cap de setmana. El dissabte 10 de juliol s’iniciarà la programació amb un concurs de domino, una gimcana i diverses activitats infantils com trencar l’olla, carreres de sacs i estirar la corda. A les 6 de la tarda es realitzarà un concurs de truites on es valorarà l’originalitat en el guarniment. Seguidament hi haurà un partit de futbol, el sopar popular i ball a la pista.

El diumenge, 11 de juliol al matí es celebrarà la final del concurs de domino. Més tard, a dos quarts de dotze del migdia hi haurà una fideuada popular. A la tarda hi ha preparades atraccions infantils, una xocolatada i pallassos.

La festa es celebrarà el proper cap de setmana del 10 i 11 de juliol al barri Fibracolor.