ELS IMMIGRANTS DE TORDERA, JA PODEN TRAMITAR ELS PERMISOS DE TREBALL I DE RESIDÈNCIA A LES OFICINES DE LA GENERALITAT DE PINEDA O MATARÓ.


El Consell Comarcal del Maresme, a través del Servei Comarcal d’Integració dels Immigrants, informa que des del passat 5 de juliol les Oficines de Treball de Mataró i de Pineda fan la recollida de la documentació necessària per a les renovacions dels permisos de treball i de residència. Per tant els immigrants que viuen a Tordera i la resta del Maresme ja no cal que es desplacin fins a les instal·lacions del Govern Civil de Barcelona per fer les tramitacions.
La recepció de la documentació es realitza en horari de tarda de 3 a 7 de la tarda.
Per a més informació sobre la documentació a presentar podeu adreçar-vos a les oficines de treball de Mataró, al carrer Josep Oriol, 25 i telèfon 93.7905608 o l’oficina de treball de Pineda de mar, al carrer Sant Joan, sense número i al telèfon 93 767 05 50.