LA PROGRAMACIÓ L’ALTRA CLAVÉ, LA JORNADA DE DIFUSIO DEL CENTRE DE FORMACIÓ ARTÍSTICA I ELS TALLERS D’INTERPRETACIÓ, CENTREN FINS DIUMENGE LES ACTIVITATS DE LA FUNDACIÓ DEL TEATRE CLAVÉ.


La fundació Teatre Clavé de Tordera impulsa per quart any consecutiu la jornada de difusió del centre de formació artística, on els alumnes de les aules mostraran diferents espectacles de final de curs. El director del Teatre Clavé, explica el programa d’actes que inclourà intervencions de les diferents disciplines que s’imparteix al centre.
L’acte serà diumenge, 11 de juliol, en el equipament cultural.

Avui, continua la programació “altre clavé” que té l’objectiu d’aconseguir un públic nou. Avui comptarà amb la participació de dansa flamenca i contemporània, clowns, l’actuació d’alumnes escola de música i recital de cançons. Ens ho explica, el director del Teatre Clavé, Josep Navarro.
La proposta d’avui serà a dos quarts d’onze de la nit a la plaça de Miquel Martí i Pol.

D’altra banda, el director del Teatre Clavé Josep Navarro, recorda que està obert el període de matriculació, per totes aquelles persones interessades en participar en qualsevol disciplina del centre de formació. Les matriculacions es poden formalitzar fins al 23 de juliol al Teatre Clavé.

Finalment, la Fundació del Teatre Clavé, recorda que el divendres, 9 de juliol hi haurà tallers d’interpretació, a partir de les 7 de la tarda.