Els Geganters de Tordera reben oficialment el relleu per celebrar la Fira del Món Geganter 2022


La Colla de Geganters i Grallers de Tordera ha rebut oficialment el relleu per a la Fira del Món Geganter 2022.

Els Gegants de Castell Bisbal han fet el traspàs oficial de l’organització a la Cap de Geganters de Tordera, Queralt Ametller. L’any 2022 Tordera acollirà a 14ª edició de la història de la Fira del Món Geganter. Segons està previst, se celebrarà el 9 i 10 d’abril de l’any vinent. El projecte estava programat per l’any 2020 però la irrupció de la pandèmia va obligar a suspendre-ho. Ho detalla la cap de la Colla de Geganters i Grallers de Tordera, Queralt Ametller.

fira mon geganter 1

Ametller detalla també alguns dels actes previstos per la Fira a Tordera.

fira mon geganter 2

Tot i així, la Cap de Colla explica que estan alerta per qualsevol canvi d’última hora. De fet, l’any 2020 es van quedar a dues setmanes de poder posar en marxa la celebració. Escoltem a Queralt Ametller.

fira mon geganter 3

Ara, amb la vacunació i la millora de la situació sanitària prevista per l’any vinent, els Geganters de Tordera ja poden començar a enllestir tots els preparatius per a la festa.