El torderenc Narcís Barrera farà temporada amb el San Fernando de Cadis


Continua la carrera esportiva com entrenador de futbol del torderenc Narcís Barrera. Després d’estar mig any al FC Andorra la temporada passada, conjuntament amb en Nacho Castro, Barrera ja ha començat la pretemporada amb el seu nou club, el San Fernando de Cadis de la nova 1a divisió de la Reial Federació Espanyola de futbol. En declaracions a la Banqueta d’estiu, el mateix Barrera comentava que comencen molt motivats i  amb ganes de fer bé les coses.

Barrera san fernando 1

En Narcís Barrera comentava l’exigència d’aquesta nova categoria on la majoria dels conjunts del grup, són filials o equips que militaven a la segona “a”.

Barrera san fernando 2

En aquests moments es troben fent la pretemporada a Jerez de la Frontera per preparar l’inici de la competició el proper 29 d’agost amb un San Fernando Isleño-Villareal “B”.