112 positius de la COVID-19 a Tordera en només 7 dies


Tordera continua amb una incidència molt alta de positius per Coronavirus. Les darreres dades del Departament de Salut indiquen que en la última setmana s’han registrat 112 casos positius a Tordera i un total de 202 en els últims 14 dies. Es tracta del brot més destacat que pateix Tordera des de l’inici de la pandèmia, superant el de la setmana passada.  

El director del CAP Tordera, Leonardo Heredia explica que la franja de major afectació és de mitjana edat.

Heredia balanç juliol.mp3

La incidència acumulada de diagnosticats els últims 7 dies per cada 100.000 habitants es situa en 1144,28, duplicant les xifres de tot just fa una setmana. Per altra banda, però, baixa la taxa de reproducció de la pandèmia i es queda en un valor de 0,91 (recordem que el risc de contagi creix si el valor és superior a 1). Les autoritats locals fan una crida a la responsabilitat ciutadana individual per seguir amb les mesures de seguretat pertinents: distància, mascareta i rentat de mans. Cal destacar que el Govern de la Generalitat ha confirmat que es mantindrà durant tot l’estiu el toc de queda a les 0:30h i la limitació de trobades a 10 persones.