La patinadora torderenca Anna Lozano participa al campionat d’Espanya amb bones sensacions


Aquest passat cap de setmana la localitat de Parets del Vallés va ser l’escenari del campionat d’Espanya. Dins de la categoria sènior femení, després d’aconseguir la classificació en el campionat català, la torderenca Anna Lozano va finalitzar la prova en el 17è lloc de l’estatal. Tal com explicava dins de la “Banqueta d’Estiu”, es mostrava contenta de com s’havia trobat dins la pista tenint en compte la lesió a l’esquena que arrossega des de ja fa unes setmanes.

Lozano patinatge 1

La torderenca descrivia com havia sigut la seva temporada esportiva 20-21 a nivell de resultats

Lozano patinatge 2

Des de l’APA Alt Maresme, club on milita l’Anna, també es mostraven satisfets del rendiment que havia aconseguit l’esportista durant aquest curs que ja està tancat.