Entren en vigor la limitació de reunions a 10 persones i el tancament d’establiments a les 00.30 hores


El Diari Oficial de la Generalitat de Catalunya (DOGC) ha publicat les restriccions contra la Covid anunciades pel Govern el passat dilluns. La publicació suposa la seva entrada en vigor, després que el Tribunal Superior de Justícia de Catalunya (TSJC) hi donés el vistiplau.

Així, els establiments públics i les activitats hauran de tancar de 00:30 a 6 hores, respectant 30 minuts més per a activitats recreatives musicals que ja tenen aquest previsió perquè puguin desallotjar el públic. També es limiten les reunions i trobades familiars i socials a un màxim de deu persones, tant en públic com en privat, excepte si són bombolles de convivència.

Policia Local de Tordera i Protecció Civil va senyalitzar ahir diferents àrees de pícnic, parcs infantils i zones del municipi que estaran tancades a la nit i on es prohibeix menjar o beure.