IniciApp11 ingressats més als hospitals de la corporació en una setmana

11 ingressats més als hospitals de la corporació en una setmana

El nombre total de pacients positius per coronavirus ingressats als centres de la Corporació del Maresme i la Selva és de 37 persones, 11 més que el dilluns 11 de juliol. Actualment hi ha 24 persones a l’Hospital de Calella i 13 a l’Hospital de Blanes.

Tenint en compte l’últim recompte (12/07), a l’Hospital de Calella s’han registrat 13 ingressos i 5 altes, una de les quals és un trasllat en un altre centre. També informar que no s’ha detectat cap altre nou positiu dels casos que es van trobar a la segona planta del centre entre els pacients no Covid.

A l‘Hospital de Blanes, respecte a l’últim recompte (12/07), s’han registrat 9 ingressos i 6 altes.

Tenint en compte tots els centres de la Corporació, el nombre de professionals en aïllament per la Covid-19 és de 18 persones.

En aquests moments, és molt important no abaixar la guàrdia i continuar aplicant les mesures d’higiene bàsiques: mascareta tant en interiors com en exteriors si no es pot mantenir la distància de seguretat pertinent, rentat de mans freqüent, distància i ventilació. Així com reduir la interacció social a la bombolla de convivència.

ÚLTIMES NOTÍCIES