11 ingressats més als hospitals de la corporació en una setmana


El nombre total de pacients positius per coronavirus ingressats als centres de la Corporació del Maresme i la Selva és de 37 persones, 11 més que el dilluns 11 de juliol. Actualment hi ha 24 persones a l’Hospital de Calella i 13 a l’Hospital de Blanes.

Tenint en compte l’últim recompte (12/07), a l’Hospital de Calella s’han registrat 13 ingressos i 5 altes, una de les quals és un trasllat en un altre centre. També informar que no s’ha detectat cap altre nou positiu dels casos que es van trobar a la segona planta del centre entre els pacients no Covid.

A l‘Hospital de Blanes, respecte a l’últim recompte (12/07), s’han registrat 9 ingressos i 6 altes.

Tenint en compte tots els centres de la Corporació, el nombre de professionals en aïllament per la Covid-19 és de 18 persones.

En aquests moments, és molt important no abaixar la guàrdia i continuar aplicant les mesures d’higiene bàsiques: mascareta tant en interiors com en exteriors si no es pot mantenir la distància de seguretat pertinent, rentat de mans freqüent, distància i ventilació. Així com reduir la interacció social a la bombolla de convivència.