IniciAppA partir d’avui les visites als pacients no Covid ingressats als hospitals...

A partir d’avui les visites als pacients no Covid ingressats als hospitals de Calella i Blanes es limiten a una hora al dia

Donada la situació epidemiològica provocada per la Covid-19 i l’empitjorament de les dades, a partir d’aquest dijous 15 de juliol es limita de nou l’horari de visites als pacients no Covid ingressats als hospitals de la Corporació, Calella i Blanes, per tal de minimitzar el risc de contagi a l’interior dels centres. Només es permetrà l’entrada d’un únic acompanyant al torn del matí, de 13:00h a 14:00h.

En aquest sentit es recorda a la ciutadania que la segona planta de l’Hospital Sant Jaume de Calella continuarà tancada a les visites després de detectar aquest passat dissabte, 3 casos positius entre els pacients no Covid hospitalitzats.

Les persones que accedeixin al centre per visitar un pacient es recomana que sempre siguin les mateixes i que, en la mesura del possible, comptin amb la pauta completa de vacunació.

Així mateix, els acompanyants també han de portar posada en tot moment la mascareta quirúrgica, tant a dins com a fora de l’habitació, i no se la poden treure sota cap circumstància. S’han de rentar les mans a l’entrada del centre amb solució hidroalcohòlica i fer-ho de forma freqüent durant l’estada usant els dispensadors que hi ha repartits en diferents punts del centre.

Cal recordar que en el cas de les consultes externes es manté la limitació d’un sol acompanyant només en aquelles situacions imprescindibles.

Davant d’aquestes mesures, s’agraeix la comprensió i la col·laboració de la ciutadania per poder reprendre la normalitat tan aviat com sigui possible.

ÚLTIMES NOTÍCIES