LA REGIDORA D’ENSENYAMENT, MARIA ANGELS CAYRO PACTA AMB EL DEPARTAMENT D’ENSENYAMENT DE LA GENERALITAT, LA PLANIFICACIÓ ESCOLAR DE TORDERA PELS PROPERS ANYS.


La regidora d’ensenyament de l’ajuntament de Tordera, Maria Angels Cayró, es va reunir ahir amb una responsable del departament d’ensenyament de la generalitat, per planificar l’educació pública al municipi fins l’any 2007. La regidora, Maria Angels Cayro, avança que el curs 2005-2006, s’instal·larà una escola pública industrialitzada.

El departament d’ensenyament s’ha compromès enllestir a principis del 2007 una altra escola d’obra, que s’ubicarà al costat del nou pavello poliesportiu municipal.

La regidora d’ensenyament, Maria Angels Cayro, confia que aquesta planificació a llarg termini, cobreixi les necessitats escolars de Tordera pels propers anys. Precisament, el proper mes d’octubre o novembre, entrarà en funcionament una nova llar d’infants municipal, que s’ubicarà al costat de la llar d’avis de Can Compte.