Torna el confinament comarcal aquest divendres, també per a bombolles de convivència


El confinament comarcal torna a partir de divendres. El Procicat ha decidit fer marxa enrere i ja no permetrà que les bombolles de convivència puguin sortir de la comarca, una excepció en les restriccions que ha estat vigent des del 15 de març; tres caps de setmana, amb les vacances de Setmana Santa incloses, que han permès agafar una mica d’aire.

La mesura entra en vigor a partir de les 00.00 d’aquest divendres 9 d’abril i serà vigent cada dia, de dilluns a diumenge. L’Alcalde de Tordera, Joan Carles Garcia apunta la paradoxa que puguem anar a Montgat o Tiana i que no podem anar a Blanes, Fogars o Hostalric.

alcalde mobilitat perimetral

La situació és preocupant per l’augment de la nova variant britànica i també perquè encara no es veuen els efectes de l’obertura de la Setmana Santa, un període en què hi ha hagut un infradiagnòstic de contagis. Dilluns de Pasqua, per exemple, se n’han confirmat 300 menys del que seria habitual en un dilluns qualsevol.