La Regidoria d’Ensenyament presenta el 15 d’abril el projecte educatiu municipal “Tordera Educa”


L’Ajuntament de Tordera, a través de la regidoria d’Ensenyament i el Consell Escolar Municipal, treballen des de fa mesos en el projecte “Tordera Educa” una proposta educativa transversal en la que hi tenen cabuda tots els agents educatius  del municipi amb l’objectiu de millorar les accions educatives d’infants i joves de Tordera.

“Tordera Educa” vol ser un instrument dinàmic i de llarg recorregut, que ajudi a definir el model de ciutat que es vol i els valors que la sustenten, a concretar-ne accions i a establir les complicitats necessàries entre administracions, centres escolars, agents educatius i ciutadania per tirar-lo endavant. 

El projecte Tordera Educa es presentarà públicament el proper dijous, 15 d’abril, a les 18:00h al Teatre Clavé. Atès que l’aforament és limitat, per assistir-hi caldrà inscriure’s prèviament a través del formulari que trobareu a www.tordera.cat.  L’acte serà enregistrat i emès en directe íntegrament mitjançant streaming. 

L’estratègia del govern municipal amb aquest projecte passa per permetre planificar i ordenar les polítiques educatives del municipi i, mitjançant la participació ciutadania, poder elaborar propostes i compromisos permanents, dinàmics i compartits. El regidor d’educació de l’Ajuntament de Tordera, Pau Megias, explica d’on sorgeix aquest projecte.

tordera educa

Els objectius del projecte Tordera Educa passen, d’entrada, per garantir els serveis educatius amb un projecte públic articulat al voltant d’una estratègia comuna i compartida, que redueixin les desigualtats i millorin la cohesió social. També es vol millorar la qualitat, l’equitat i l’èxit educatiu, amb més participació i més autonomia per als centres, amb innovació educativa i treball en xarxa amb l’entorn. 

“Tordera Educa” vol promoure l’educació al llarg de la vida, garantir una oferta de qualitat i suficient en tots els nivells i etapes educatives i impulsar una educació permanent, àmplia i flexible.